Nye oppdrag innen B2B, tech og helse

Tiden går fort og Röst har rukket å bli to år. Det er hyggelig at så mange oppdragsgivere ser behovet for erfarne kreatører med interesse for litt sammensatte og kompliserte oppgaver. Vi gjør mange forskjellige spesialistoppdrag for tiden, men her er noen få smakebiter som vi tenkte kunne interessere et litt bredere publikum.

Global kampanje for skandinaviske Nemko

Nemko er – på tross av sin forholdsvis beskjedne størrelse – ledende globalt innen testing, sertifisering, markedsadgang og andre regulatoriske tjenester.

Röst har hjulpet Nemko med å fortelle sitt unike budskap i en større kampanje som kjører over hele verden, på sosiale medier og i digitale og analoge kanaler.

Sentralt i det hele står en kampanjeweb på syv forskjellige språk som automatisk fordeler leads til tolv forskjellige salgskontorer.

Ny film for Psoriasis- og eksemforbundet

Det er langt flere som har en kronisk hudsykdom enn de som er medlem i pasientforeningen.

Det synes både vi og foreningen er synd. Derfor har vi laget en film med et håpets budskap. At man kan leve bedre liv hvis man er medlem. Fortalt på en måte som vi tror mange med hudsykdommer kan kjenner seg igjen i.

Filmen skal kjøres på sosiale medier og TV, og få fart på rekrutteringen av nye medlemmer til Psoriasis- og eksemforbundet.

Større miljø

I april flyttet Röst inn i nye og fine lokaler på Holbergs plass i Oslo Sentrum. Der deler vi kontorer med et større miljø som bærer navnet Hubster.

Så nå kan vi spille på flere designere, animatører, digitale rådgivere, konsulenter og innholdsmennesker. Vi har allerede gjort flere prosjekter sammen og gleder oss til fortsettelsen.

Nye ressurser på huset:

• Retailkompetanse, bl.a. apotek

• Smidige digitale leveranser

• Forklaringsvideoer og animasjoner innen vitenskap og medisin

• Digital design

• Redaksjonelle tjenester og innholdsproduksjon

• Lyd og postproduksjon

Fokus på depresjon

Nytt nyhetsbrev om depresjon

Legemiddelfirmaet Lundbeck har i mange år vært en viktig aktør innen psykiatri, et felt med mye god faglig utveksling av informasjon.

Men mange pasienter behandles for psykiske lidelser også hos fastlegen, som har langt flere områder å sette seg inn i. Derfor har vi hjulpet Lundbeck med å lage konsept, design og navn for et nyhetsbrev for allmennpraktikere, hvor vi intervjuer spesialister om temaer som fastlegene kan ha nytte av.

Vi har mange års erfaring med denne type publikasjoner og sørger for at det holder et troverdig nivå rent faglig, samtidig som det skal være enkelt for helsepersonell å lære seg noe nytt og bli inspirert.